baju kaos borong barudak bungkus hoodie pullover

wholesale children’s hooded sweatshirts personnalisable pullover hoodie

Pedaran pondok:

50% Katun, 50% Poliéster

300gsm

Kantong kantong kangguru

Tiung dijajar dua kali

Haneut sareng modis


Detil Produk

Tanda Produk

Hoodie sadar lingkungan ieu ngagunakeun bahan bulu nyaman pikeun nyiptakeun lawon campuran enteng. Kalayan rupa-rupa ukuran, éta pertandingan anu cocog pikeun kelompok ageung anu hoyong ngaleutikan cetakan lingkunganana.

Pikeun percetakan hoodie murangkalih anu dipersonalisasi, mendesain hoodies murangkalih anjeun nyalira nganggo téks, gambar atanapi desain khusus kami. Langkung 30 warna dina saham anu sayogi. Gancang, kualitas percetakan khusus pikeun kado khusus pribadi.

Hoodie sadar lingkungan ieu ngagunakeun bahan bulu nyaman pikeun nyiptakeun lawon campuran enteng. Kalayan rupa-rupa ukuran, éta pertandingan anu cocog pikeun kelompok ageung anu hoyong ngaleutikan cetakan lingkunganana.

Pikeun percetakan hoodie murangkalih anu dipersonalisasi, mendesain hoodies murangkalih anjeun nyalira nganggo téks, gambar atanapi desain khusus kami. Langkung 30 warna dina saham anu sayogi. Gancang, kualitas percetakan khusus pikeun kado khusus pribadi.

Ukuran

 

2

Ukuran: CM

L

W

1-2

42

39

3-4

44

41

5-6

45

43

7-8

52

44

9-11

56

47

12-13

61

49

Tampilan produk

hoodie (4)
hoodie (1)
hoodie (3)
hoodie (2)
hoodie (6)

Paparan Warna

3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali