borongan murah promosi custom ngajalankeun 100% poliester sublimasi kaos t

wholesale cheap promotional custom running 100 %polyester sublimation t shirt

Pedaran pondok:

Kaos ngaji ieu nganggo kelembaban uap, téknologi garing gancang, produk ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun tim, jalan amal atanapi damel di luar ruangan pikeun ngajaga kelompok anjeun tetep garing, garing!


Detil Produk

Tanda Produk

Kaos ngaji ieu nganggo kelembaban uap, téknologi garing gancang, produk ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun tim, jalan amal atanapi damel di luar ruangan pikeun ngajaga kelompok anjeun tetep garing, garing!

Tipe Produk Awéwé 100% poliéster maraton kaos oblong
Bahan 100% poliéster
Tipe lawon Nyambung
Beurat Gram 130gsm, atanapi sakumaha dipénta
Warna Sagala warna tiasa dicelup sakumaha dipikabutuh ku anjeun
Téknik Panas percetakan transfer, percetakan layar sutra, sulaman jsb
Waktos conto 1-2 dinten kanggo sampel saham, 5-7 dinten kanggo sampel khusus
Waktos produksi 25-45dinten

Tampilan produk

gym (3)
gym (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali