Top tank

Tank Top

Pedaran pondok:

* Scoop beuheung

* 100% disisir cincin-dipintal kaos katun rupa

* 4,5 oz

* Panjang Panjangna

* Sadia dina langkung ti 30 warna, warna pantone tiasa dicét sakumaha diperyogikeun anjeun

* Cocogkeun tank kulawarga anu sayogi (ngan ukur pesen ka kami)

* Percetakan transfer panas, percetakan layar sutra, sulaman jsb anu sayogi.


Detil Produk

Tanda Produk

A modis, pikaresepeun sareng, pangpangna mah, jersey nyaman super lemes, tank inspirasi vintage anu raoseun anjeun parantos gaduhna mangtaun-taun. éta siap angkat sareng rorompok anjeun ka pantai atanapi acara usum panas luar. Tanghi ieu hébat nalika usum semi & usum panas !!!

Ukuran

Ukuran: cm

Panjangna

Dada

Taktak

Ruj. umur

80 #

36

56

20

13

90 #

38

60

21

13.5

100 #

40

64

22

14

110 #

42

67

23

14.5

120 #

46

70

24

15

130 #

49

74

25

15.5

140 #

53

78

26

16

150 #

56

82

27

16.5

Tampilan produk

tank-(41)
tank-(22)
tank-(12)
tank-(33)
tank-(14)
tank-(123)
tank-(42)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali