Kaos oblong

T-shirt

Pedaran pondok:

Kid Tee mangrupikeun cara lemes sareng lemes dina kaos oblong katun slub 100% klasik. Kaos beuheung awak beurat-beurat ieu, rada pas dipasang saé nalika anjeun milari anu raos kalayan kualitas tambahan. * Katun slub 100% masihan kaos tangan anu raos anu sampurna pikeun aplikasi percetakan khusus sareng fitur anu langkung modéren anu ngajaga tina katingali kotak.


Detil Produk

Tanda Produk

Kid Tee mangrupikeun cara lemes sareng lemes dina kaos oblong katun slub 100% klasik. Kaos beuheung awak beurat-beurat ieu, rada pas dipasang saé nalika anjeun milari anu raos kalayan kualitas tambahan. * Katun slub 100% masihan kaos tangan anu raos anu sampurna pikeun aplikasi percetakan khusus sareng fitur anu langkung modéren anu ngajaga tina katingali kotak.

Témpél klasik anu raoseun pisan anu saé kanggo kelompok mana waé. Sadia dina rupa-rupa ukuran kalayan pas anu nyaman, produk ieu bakal nyumponan kabutuhan grup anjeun ku harga anu anjeun resep.

 

Tipe Produk Kaos Custom Kid
Bahan Katun slub 100%
Tipe lawon Jersey
Beurat Gram 150gsm, atanapi sakumaha anu dipénta
Warna Sagala warna tiasa dicelup sakumaha dipikabutuh ku anjeun
Téknik Panas percetakan transfer, percetakan layar sutra, sulaman jsb
Waktos conto 1-2 dinten kanggo sampel saham, 5-7 dinten kanggo sampel khusus
Waktos produksi 25-45dinten

Tampilan produk

t-shirt-(24)
t-shirt-(22)
t-shirt-(21)
t-shirt-(2)
t-shirt (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali