Naon lawon triblend? Naha éta populér pisan?

Naha kaos triblend lumayan panas? Nalika klien kuring milari naséhat pikeun milih matéri pikeun kaos biasa, kuring yakin bakal nyarankeun éta. Upami anjeun naros ka kuring kunaon, kuring bakal nyaritakeun yén triblend tee mangrupikeun hal anu paling lemes anu anjeun kantos keuna.

Sakumaha anjeun tiasa mendakan tina nami triblend, campuran kaos tina tilu lawon anu béda. Nalika kaos oblong biasa 100% katun, tee triblend 50% poliéster 25% katun 25% Rayon atanapi 50% poliéster 38% katun 12% Rayon, anu ngajantenkeun langkung lemes. Kinda resep kaos oblong mewah anu ngalir sakedik alit sareng langkung manjang pikeun aranjeunna. Kaos triblend kami ogé ngalakukeun téknologi khusus sareng ngumbah aranjeunna, ngantep éta raoseun raoseun pisan.

newsw-3-1
newsw-3-2
newsw-3-3

Kumaha upami nyetak dina kaos triblend?

Naha bahan pajeg anu béda ieu ngaco desain grafis anu dicitak di dinya? Henteu ogé. Aya sakedik variasi warna antara triblén sareng kaos katun, tapi bédana sakedik. Upami aya, triblends ngajantenkeun desain langkung saé langkung saé. Anjeun tiasa ningali poto anu kami ngarobih pikeun klien kami.

Janten aya anu gaduhna: bahan tee paling lemes anu pernah, triblend. Ieu mangrupikeun swatch warna triblend kami, bahan warna ieu siap-siap, anu moq ngan butuh 120 pcs / warna.

Kaos Triblend

Kaos katun 100%

news-4-1

Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun warna naon waé, urang tiasa ngalelep éta sakumaha kode warna pantone anjeun. Pikeun 50% poliéster 25% katun 25% bahan Rayon triblend, warna khusus moq nyaéta 2000 pcs / warna. Upami anjeun henteu peryogi jumlah anu ageung, kami nyarankeun tiasa milih 50% poliéster 38% katun 12% Rayon, moq anu janten 500 pcs / warna. Ladenan swatch warna anu dikustomisasi tiasa gratis.

 Hoyong ngamimitian usaha ngajual kaos triblend? Coba kontak kami pikeun hiji kualitas rujukan gratis!


Pos waktos: Jan-20-2021