Produk Marathon Khusus sareng Asesoris

Nalika ngeunaan usaha amal sareng acara, maraton mangrupikeun pilihan paling ikonik di ditu. A marathon ngamungkinkeun para pelari pamer stamina, kamampuan sareng komitmen pikeun amal atanapi sponsor pilihan ku produk marathon khusus. Teu aya nanaon sapertos dinten latihan anu sengit pikeun ngadorong jalma pikeun nyumbang sareng seueur deui individu pikeun kalibet; naha éta pikeun kamulyaan, partisipasi atanapi bahkan kasempetan pikeun meunang saatos latihan bulan atanapi taun.

Kalayan maraton nahan émosi anu kuat sapertos seueur jalma, sareng ratusan rébu tina pelari ngiringan acara unggal taun, teu pernah aya waktos anu langkung saé pikeun ningkatkeun pidangan visual anjeun ka tingkat salajengna. Pikeun panitia marathon, nangtung kaluar ti balaréa beuki hésé; tapi pasti aya seueur anu tiasa dilakukeun pikeun ngajantenkeun mérek anjeun langsung dikenal ngalawan kajadian sanés di luar sana. Hiji cara anu saé pikeun ngamimitian nyaéta ku nanem modalkeun baju khusus kanggo usum marathon usum panas, tina kaos oblong khusus pikeun ngarancang pilihan hoodie anjeun.

Kami ngahargaan kerjasama sareng organisasi Imbube Marathon, nyayogikeun serangkaian aksesoris acara nganggo kaos lari, hoodies, kaos polo, seragam wasit, medali, anduk marathon, kaos kaki, topi, piala, gelang silikon, spanduk, bendera klaster, bungkus pager jsb.

Ngeunaan Imbube Marathon: Baginda, Raja Mswati III ngagaduhan visi kelas dunya, acara ngaji jarak jauh pikeun Karajaan Eswatini. Dana Provident Nasional Eswatini, dibarengan ku acara sponsor utama Bank Standar Eswatini bangga tiasa nampi acara bergengsi ieu dina unggal Minggu kahiji dina Oktober (6 Oktober 2019).

news-1-8
news-1-6
news-1-5
news-1-11
news-1-12
news-1-7
news-1-4
news-1-10
news-1-9

Naha anjeun nganggap modal pikeun kaos atanapi asesoris khusus pikeun Marathon anu bakal datang? Maka Bangun Garment anjeun sorangan nyaéta layanan pikeun anjeun. Ngadamel papakéan sareng asesoris khusus anu sampurna saluyu sareng merk acara anjeun, kalayan gampang. Henteu kedah prosés rumit, péngkolan panjang atanapi sistem anu ngabingungkeun. Pikeun nyungkeun cutatan pikeun jasa kami, hubungi kami ayeuna.


Pos waktos: Jan-20-2021