Hoodie

Hoodie

Pedaran pondok:

Hoodies customizable ieu gaduh ukuran kotak ageung, pas sareng saku kantong tambahan-ageung, kawas baju haneut sakola-lami. Barudak, nonoman, sareng déwasa bakal ngahargaan interior lemes anu leueur sareng nyéhatkeun labél beuheung. Campuran katun poliéster hartosna aranjeunna henteu resep ngaleutikan.


Detil Produk

Tanda Produk

1. hoodie customizable Ieu gaduh ukuran kotak ageung, pas sareng saku kantong tambahan-ageung, kawas baju kaos sakola-lami. Barudak, nonoman, sareng déwasa bakal ngahargaan interior lemes anu leueur sareng nyéhatkeun labél beuheung. Campuran katun poliéster hartosna aranjeunna henteu resep ngaleutikan.

2. Kalayan langkung ti 20 warna anu sayogi, hoodie pullover ieu sayogi pikeun grup anjeun atanapi acara khusus. Éta sumping dina warna anu ditetepkeun visibilitas tinggi ogé, anu ngajantenkeun aranjeunna sampurna didesain pikeun klub ngaji anjeun atanapi kru damel di luar ruangan. Ogé, anu tiasa disesuaikan tiasa dilakukeun, anjeun ngan ukur kedah nyayogikeun kode warna pantone anu anjeun resep.

Ukuran

22inci Ukuran S M L XL 2XL 3XL 4XL
Panjangna 26.5 27.5 28.5 29.5 30 30.5 31
lébar 20 22 24 26 28 30 32

Tampilan produk

1
4
2
5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali