custom awéwé tri-adun 50% poliéster 25% katun 25% rayon racerback leupas tank fit top sareng logo dina seueur

custom women’s tri-blend 50%polyester 25%cotton 25%rayon racerback loose fit tank tops with logo in bulk

Pedaran pondok:

Tri ‑ Campuran Racerback Tank awéwé ieu cocog sareng sadayana tren anu cocog: campuran tilu, pacuan kuda, sareng pas anu ngalir. Ultra-ringan, tank mode-maju ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun acara salajengna kelompok anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

1. Tri ‑ Blend Racerback Tank awéwé ieu cocog sareng sadaya tren: tri ‑ campuran, racerback, sareng fit anu rata. Ultra-ringan, tank mode-maju ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun acara salajengna kelompok anjeun.

2. Tangki racerback khusus ieu mangrupikeun conto kanyamanan anu teu upaya. Bahan rajutan ipis cukup kandel sahingga anjeun henteu kedah nganggo cami sareng aranjeunna, tapi éta tiasa dilapis upami ngajantenkeun anjeun langkung raoseun. Kusabab kaos ieu sadayana ngeunaan anjeun janten nyaman.

Ukuran

5

INCH

XS

S

M

L

XL

2XL

25.875

26.5

27.125

27,75

28.375

29

15

16

17

18

19.5

21

 

Paparan Warna

color
1
2
3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali