layar custom print polos teu aya merk lemes lalaki dasar buleud heather warna heather tri-adun kaos oblong

custom screen print plain no brand soft men basic round neck heather color tri-blend t shirt

Pedaran pondok:

Naha kaos triblend lumayan panas? Nalika klien kuring milari naséhat pikeun milih matéri pikeun kaos biasa, kuring yakin bakal nyarankeun éta. Upami anjeun naros ka kuring kunaon, kuring bakal nyaritakeun yén triblend tee mangrupikeun hal anu paling lemes anu anjeun kantos keuna.


Detil Produk

Tanda Produk

1. Naha kaos triblend cukup panas? Nalika klien kuring milari naséhat pikeun milih matéri pikeun kaos biasa, kuring yakin bakal nyarankeun éta. Upami anjeun naros ka kuring kunaon, kuring bakal nyaritakeun yén triblend tee mangrupikeun hal anu paling lemes anu anjeun kantos keuna.

2. kaos oblong campuran tilu custom ieu campuran poliéster, katun, sareng rayon. Aranjeunna duanana super lemes sareng super ringan, sumping ngan ukur kandel 140gsm, dina tampilan hég anu trendi. Lawon anu dicampur ngahijikeun durabilitas sareng pakean kanyamanan mulus sutra. Poliéster nahan bentuk sareng élastisitas; Kapas nginjeumkeun kanyamanan sareng katahanan; Rayon ngadamel tékstur unik; Hasil percetakan layar anu unggul; Slimmer fit dibandingkeun gaya biasa tee.

Ukuran

 22

Ukuran: inci

A

B

C

S

27.6

20.1

9.1

M

28.3

20.9

9.3

L

29.1

21.7

9.4

XL

29.9

29.9

9.6

2XL

30.7

30.7

9.8

Paparan Warna

front_medium_extended-(1)
front_medium_extended-(4)
front_medium_extended-(7)
front_medium_extended-(2)
front_medium_extended-(5)
front_medium_extended-(8)
front_medium_extended-(3)
front_medium_extended-(6)
front_medium_extended

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali