kualitas barudak barudak barudak seragam kaos polo Pique

custom quality kids children uniform cotton pique polo shirts

Pedaran pondok:

Pakéan anak anjeun anu littler langkung pinter sareng kaos polo barudak urang sareng pamérkeun ciptaan anu luar biasa ku nyiptakeun polo kalayan desain sareng poto karesep anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Pakéan anak anjeun anu littler langkung pinter sareng kaos polo barudak urang sareng pamérkeun ciptaan anu luar biasa ku nyiptakeun polo kalayan desain sareng poto karesep anjeun.

Kaos polo murangkalih urang cocog pikeun murangkalih ageung ageung sareng cocog pikeun tempat kaulinan, lapangan olahraga atanapi baju sakola. Nampilkeun 2 tombol sareng didamel tina 100% kapas katun polo anu pinter sareng nyaman ieu katingali calik sapanjang taun. Rancang kaos polo barudak anjeun nyalira kalayan gampang ku nambihan téks khusus, poto atanapi desain!

Éta hartosna anjeun kéngingkeun anu pangsaéna tina dua dunya! P polo nonoman anu seger anu katingali ku grup anjeun.

Ukuran

Ukuran Panjang awak Dada Panjang Leungeun Baju
80 35 54 8,5
90 38 57 9.5
100 41 61 10.5
110 44 64 11.5
120 47 69 12.5
130 50 71 13.5
140 53 75 14.5

Tampilan produk

Polo-Shirt-(7)
pink
Polo-Shirt-(1)
Polo-Shirt-(10)
Polo-Shirt-(5)
Polo-Shirt-(4)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali