custom poliéster kosong poliéster ngajalankeun kaos logo

custom print blank polyester running t shirt logo

Pedaran pondok:

Bantosan grup anjeun tetep keren sareng menonjol dina gaya kinerja anu saé ieu. Sampurna pikeun tim olahraga sareng organisasi anu milarian kaos kinerja anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Kaos ngaji leungeun baju pondok pondok 100% mikro-poliéster ieu didamel tina lawon performa téknis anu paling hadé, sisip kontras sareng sisipan panel leungeun baju. Dirancang ku kerah lawon mandiri sareng kelim jarum ganda ku paku.

Bantosan grup anjeun tetep keren sareng menonjol dina gaya kinerja anu saé ieu. Sampurna pikeun tim olahraga sareng organisasi anu milarian kaos kinerja anu saé. Teu aya anu moal bogoh ka Tshirt ieu!

Ukuran

 22

Ukuran: inci

A

B

C

S

27.6

20.1

9.1

M

28.3

20.9

9.3

L

29.1

21.7

9.4

XL

29.9

29.9

9.6

2XL

30.7

30.7

9.8

Tampilan produk

356
678
891

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali