kantor katun baju seragam sakola katun kancing sulaman logo kaos polo pique

custom office school uniform cotton button custom embroidery pique polo shirt logo

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun jenis polo anu cukup raoseun pikeun dipakena sepanjang waktos, sareng nalika anjeun ngagem éta sadaya waktos, éta kedah tiasa nanganan noda, ngumbah berulang, sareng anu teu dikenal. Katun poliéster campuran katun lampu péntik parantos siap. Tambahkeun logo kustom anjeun ka polo pique ieu pikeun ningkatkeun kamampuan merek anjeun, nyiptakeun hadiah perusahaan, atanapi ngan saukur nawiskeun seragam karyawan anu bakal dipikacinta ku jalma. Siap pikeun petualangan sapopoe, polo awét ieu nolak luntur, nyusut sareng ngepél. Kain anu hampang, ringan ieu ngajantenkeun gaya ieu janten pilihan anu pikaresepeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Ieu mangrupikeun jenis polo anu cukup raoseun pikeun dipakena sepanjang waktos, sareng nalika anjeun ngagem éta sadaya waktos, éta kedah tiasa nanganan noda, ngumbah berulang, sareng anu teu dikenal. Katun poliéster campuran katun lampu péntik parantos siap. Tambahkeun logo kustom anjeun ka polo pique ieu pikeun ningkatkeun kamampuan merek anjeun, nyiptakeun hadiah perusahaan, atanapi ngan saukur nawiskeun seragam karyawan anu bakal dipikacinta ku jalma. Siap pikeun petualangan sapopoe, polo awét ieu nolak luntur, nyusut sareng ngepél. Kain anu hampang, ringan ieu ngajantenkeun gaya ieu janten pilihan anu pikaresepeun.

Tipe Produk Kaos Polo Seragam Adat
Bahan 60% katun 40% poliéster
Tipe lawon Pique
Beurat Gram 180gsm, atanapi sakumaha anu dipénta
Warna Sagala warna tiasa dicelup sakumaha dipikabutuh ku anjeun
Téknik Panas percetakan transfer, percetakan layar sutra, sulaman jsb
Waktos conto 1-2 dinten kanggo sampel saham, 5-7 dinten kanggo sampel khusus
Waktos produksi 25-45dinten

Rincian Tampilan

03

Paparan Warna

04

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali