custom breathable 100% poliéster Uap wicking lalaki kaos

custom breathable 100%polyester moisture wicking men t shirt

Pedaran pondok:

Kaos ieu didamel tina 100% poliéster kationik, ngagaduhan fungsi garing gancang anu saé. Saé kanggo tim olahraga mana waé anu badé nonjol dina balaréa kalayan trend melange!


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:
100% Uap wicking poliéster kationik
130gsm hampang

Lawon kaos olahraga anu hébat ieu tiasa hampang janten éta moal beuratkeun anjeun dina panas sareng kalembaban. Éta ngagaduhan langkung ti 30 warna sahingga anjeun tiasa mendakan anu pas pikeun tim anjeun, naha permainan anjeun nyaéta baskét pickup atanapi kroket. Sareng kami parantos sayogi kanggo murangkalih, nonoman, sareng déwasa, ukuran plus ogé tiasa disesuaikan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali