Taros Kami

Nanchang Vision Garment Co., Ltd.

Alamat

Gedong Fangda Shang Shang,

No.888, Chuangxin first Road,

Daérah Gaoxin, Kacamatan Qinshanhu,

Nanchang, Jiangxi, Cina

Telepon

Mob./WhatsApp: 0086-15679167698

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami