Tentang Kami

Wilujeng sumping di Visi

Nanchang Vision Garment Co., Ltd. perenahna di kota Nanchang, propinsi Jiangxi, Cina. Nanchang kasohor tekstil nyulam modéren di bumi sareng di mancanagara, anu teras-terasan dilélérkeun 'Kota Terkenal Knitwear Kota Tiongkok', 'National Textile Apparel Creative Design Pilot Park', 'Unit Pilot Provinsi pikeun Ngaoptimalkeun sareng Ngaronjatkeun Industri Tradisional' sareng sajumlah gelar kehormatan .

Kami gaduh pabrik pasangan sareng pabrik percetakan urang sorangan, sareng ampir 10 taun pangalaman pikeun ngabantosan konsumén kami kalayan kabutuhan merek pakean khusus na, nawiskeun sulaman khusus, digitalisasi logo khusus, percetakan perpindahan panas, sublimasi sareng percetakan layar sutra.

Pangalaman Beunghar

Kami gaduh pangalaman ampir 10 taun pikeun ngabantuan palanggan kalayan kabutuhan mérek pakean khusus na.

Kualitas luhur

Kualitas mangrupikeun budaya urang, ogé prioritas kami. Kami teras-terasan nurut kana prinsip "Palanggan Mimiti, Kualitas Utami".

Kustomisasi Profesional

Kami gaduh tim desain ahli, tiasa ngabantosan anjeun ngagambar gambar pangaruh sakumaha imajinasi anjeun.

Kauntungan urang

Kami ahli dina pakean rajutan sapertos kaos oblong, kaos polo, hoody, tank top, pant ect., Ogé kami nyayogikeun aksesoris pakean sapertos topi, tas sareng medali, kaos kaki kanggo hadiah, promosi sareng acara acara outdoor. Kualitas mangrupikeun budaya urang, ogé prioritas kami. Kami teras-terasan nurut kana prinsip "Palanggan Mimiti, Kualitas Utami". Perusahaan urang gaduh tim QC propésional pikeun mastikeun produk kami kalayan kualitas pangsaéna sateuacan pengiriman sareng jalur produksi tiasa ngajantenkeun kualitas anu saé dina waktos anu singget. Ogé kami ngagaduhan tim desain ahli, tiasa ngabantosan anjeun ngagambar gambar pangaruh sakumaha imajinasi anjeun. Anjeun ngan kedah masihan rédol pikeun uteuk anjeun, kami di dieu janten kanyataan.

Taros Kami

Naha anjeun badé nganggo papakéan anu dipersonalisasi sareng ideu anjeun? Naha anjeun hoyong ngadamel pakean mérek anjeun nyalira? Naha anjeun hoyong unik sareng seger? Upami kitu, anjeun tiasa pencét dina tempat anu katuhu handapeun pikeun kéngingkeunana! Wilujeng sumping di halaman wéb kami.