• yuanjing-1
  • yuanjing-2
  • yuanjing-3
  • Rich Experience

    Pangalaman Beunghar

    Kami gaduh pangalaman ampir 10 taun pikeun ngabantuan palanggan kalayan kabutuhan mérek pakean khusus na.

  • High Quality

    Kualitas luhur

    Kualitas mangrupikeun budaya urang, ogé prioritas kami. Kami teras-terasan nurut kana prinsip "Palanggan Mimiti, Kualitas Utami".

  • Customization

    Kustomisasi

    Kami gaduh tim desain ahli, tiasa ngabantosan anjeun ngagambar gambar pangaruh sakumaha imajinasi anjeun.

Produk unggulan

  • about_left

Nanchang Vision Garment Co., Ltd. perenahna di kota Nanchang, propinsi Jiangxi, Cina. Kami gaduh pabrik baju sareng pabrik percetakan urang sorangan, sareng ampir 10 taun pangalaman pikeun ngabantosan konsumén kami kalayan kabutuhan merek pakean khusus na, nawiskeun sulaman khusus, digitalisasi logo khusus, percetakan perpindahan panas, sublimasi sareng percetakan layar sutra. Kualitas mangrupikeun budaya urang, ogé prioritas kami. Kami salawasna pengkuh kana prinsip "Palanggan Mimiti, Kualitas Utami".

Maca deui

Kadatangan Anyar